• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Nad statistično regijo Savinjska gradimo informacijski oblak SAVINJSKA.kupujLOKALNO.si ... PRIDRUŽITE SE NAM ....

Picerija Četara


Milan Jeraj
Okonina 2
3333 Ljubno ob Savinji
GSM: 040 419 940
TEL: 03 838 11 67
e-mail: jeraj.milan00@gmail.com
www:  https://picerija-cetara.si/

Ponudba:
  • jedi po naročilu
  • pice
  • malice
  • zaključene družbe

Predstavitev

Picerija Četara smo gostinski objekt, ki se lahko pohvali z več letnimi izkušnjami v gostinstvu in s tem da smo že ves ta čas znani po dobri, hitro postreženi hrani in prijaznem osebju. Nahajamo se ob glavni cesti Mozirje – Ljubno, v okraju Okonina, in je z velikim parkiriščem idealen kraj za postanek.

Kot se za picerijo spodobi lahko izbirate med več kot 20 vrstami pic iz krušne peči. Poleg pic strežemo tudi ostalo hrano in iz dneva v dan dopolnjujemo svoj jedilnik, tako s picami kot ostalimi jedmi. Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi hrane, sigurno našli nekaj, kar vam bo potešilo lakoto. Trudimo se, da je postrežba hitra ter jedi kvalitetne in vedno enako dobre.

Gostom želimo poleg dobre hrane ponuditi tudi prijeten, umirjen ambient. Premoremo osemdeset notranjih sedišč in štirideset sedišč na terasi. Za bolj tople mesece imamo prijeten vrt, kjer se boste pod streho skrili soncu in v miru ohladili ob hladni pijači.

Organiziramo tudi praznovanja za zaključene družbe ter vam hkrati omogočamo, da si svoj termin dogodka rezervirate.

POTREBUJETE KRATEK ODDIH OD VSAKDANJEGA PREHITREGA ŽIVLJENJA?
MORDA LE NEDELJSKO KOSILO, PROČ OD MESTNEGA VRVEŽA?


Picerija Četara smo pravi naslov za vas! Vabimo vas v prijeten ambient gostilne in picerije Četara, kjer vam ponujamo različne vrste jedi. Naša pizzerija je znana po zelo dobrih picah iz krušne peči. Prepričani smo, da boste med več kot dvajsetimi picami našli tudi kakšno po vašem okusu.
OKONINSKA pica
Naša prostorna terasa


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Seveda pa bomo najbolj veseli vašega obiska, vljudno vabljeni v picerijo Četara!